Posts

Showing posts from March, 2013

jom hayatii...

Image
tot nak ajak sume hayati lagu ni.. tot nangis dengar lagu ni.. sebab tot teringat arwah anggota yang terkorban salah seorang dari anggota yang terkorban tu ade kaitan ngan family tot.. (dirahsiakan) tot berharap sangat2 tak ada lagi nyawa yang terkorban tot harap sangat semua penceroboh tu berambus..

ini amaran keras dari tot, "KEPADA PENGHINA PEJUANG NEGARA, U BETTER WATCH OUT!! KALAU TOT DAPAT JEJAK TOT TAK KIRA KAMU DATUK KE, TAN SRI KE TOT PASTIKAN MUKA KAMU KAT BAWAH TAPAK KASUT TOT!!!"

Geliii geliiii... Puiiii

Dah bapak tak diiktiraf anak pun ikut meroyannn

apa sudah jadiiii

ada seorang manusia yang layak aku gelarkan sebagai seekor.. bodoh bangang, sanggup menggunakan perjuangan politik dengan cara menghina pejuang-pejuang keselamatan negara, macam bagus sangat je.. elok tgh hot isu Lahad Datu, ade pulak petualang nak ubah perhatian dengan menaikkan isu penafian liwat... nmpak sangat macam cuba sembunyikan sesuatu..  hurmmmm... persoalan, adakah dia tamak kuasa, sehingga sanggup menggadaikan negara, banyak blog, bnyak post entri mengenai isu beliau.. kenalkan siapa dia?? terbaru 340 penyokong dari Perak tengah dah umum lompat parti, apa dah jadi.. saki baki yang tinggal semua dok sibuk laung cai cai cai... c'mon laa dah la nak mansuh bende yang paling minimum... PTPTN??? what?? nak mansuh PTPTN... nak lahirkan banyak sampah lagi ke?? minyak?? hoi jubr!! harga minyak di negara adalah antara 8 yang paling murah di dunia, dan no 1 kt asia!! bangang abadi.. tol?? weyh bangang!! kalo mansuh tol sape nak jage maintanence yang ke 12 pun kau tak setel, ini p…