apa sudah jadiiii

ada seorang manusia yang layak aku gelarkan sebagai seekor.. bodoh bangang, sanggup menggunakan perjuangan politik dengan cara menghina pejuang-pejuang keselamatan negara, macam bagus sangat je.. elok tgh hot isu Lahad Datu, ade pulak petualang nak ubah perhatian dengan menaikkan isu penafian liwat... nmpak sangat macam cuba sembunyikan sesuatu..  hurmmmm... persoalan, adakah dia tamak kuasa, sehingga sanggup menggadaikan negara, banyak blog, bnyak post entri mengenai isu beliau.. kenalkan siapa dia?? terbaru 340 penyokong dari Perak tengah dah umum lompat parti, apa dah jadi.. saki baki yang tinggal semua dok sibuk laung cai cai cai... c'mon laa dah la nak mansuh bende yang paling minimum... PTPTN??? what?? nak mansuh PTPTN... nak lahirkan banyak sampah lagi ke?? minyak?? hoi jubr!! harga minyak di negara adalah antara 8 yang paling murah di dunia, dan no 1 kt asia!! bangang abadi.. tol?? weyh bangang!! kalo mansuh tol sape nak jage maintanence yang ke 12 pun kau tak setel, ini pulak kau nak cipta yang baru dalam 13... kepada penyokong.. bukak lah mata... aku dedahkan semua ni sebab aku taknak sebarang kekecohan berlaku.. dah cukup aman dah ni... pliss la rakyat... "satu negara satu pemimpin, satu dinasti satu maharaja"- petikan dialog petaling street worriors

Comments

Popular posts from this blog

GILA ISIM ITU BAHAYA.

Cerpen: Erti sebuah Ikatan

Dirogol JIN tanpa sedar.