ok yang ni sumpah trick sempoii..

haaa jom layan macam mane nak pikat awek

ok kite dah biasa sangat dengan ayat yang juara raja lawak 2 nabil bagi kalo nak ngorat awek... "agak2 bile kita boleh kapel" so kali ni aku nak ajar korang trick yang best of the best... siap boleh kasi awek tu kayeee lagi...

this is what we call african style!!! ok video ni memang dah ramai tengok.. so ni utk sape yang belum tgk.. aku sendiri pun dh beribu kali tgk n aku sendiri still tgk video ni.. so just nak share.. nak bagi korang berhiburrr... jom jom jommm layan niii...


Comments

Popular posts from this blog

GILA ISIM ITU BAHAYA.

Cerpen: Erti sebuah Ikatan

Dirogol JIN tanpa sedar.