tenaga dan pakar kerja dari India

bila sebut pasal negara India, ,esti ramai antara kita yang cakap tempat kotor la... tak selesa la... dan kita banyak pertikaikan tentang negara kelahiran Mahatma Gandhi tu.. tapi pernah tak kita fikir tentang kepakaran diorang??

aku pun teruja jugak dengan cara dorg kerja,.. walaupun negara dorang dianggap kotor, banyak penyakit... tapi cuba pandang cara dorg kerja.. its totally diffrent kalau nak compare dengan pemuda-pemuda yang ada dalam negara kita yang sejak kecik dah baring atas duit..

so aku nak share dengan korang satu video ni korang tengok sendiri cara dorg buat kerja.. perghhhh cekapppp!!!!


Comments

Popular posts from this blog

GILA ISIM ITU BAHAYA.

Cerpen: Erti sebuah Ikatan

Dirogol JIN tanpa sedar.