Greenday di Aidilfitri..

ok laa entry ni aku bukan nak ckp pasal band Greenday ade live kt Malaysia waktu hari raya ke ape ke.. xde kaitan langsung... yang aku nak share ni pasal band indi punk-rock kitee... ape lagi band trio Bunkface laa..

heheh mesti ade yang dah dengarkan lagi baru dorg.. lagu raya tu.. actually lagu tu sebenarnye untuk Media Prima sempena rakaman untuk program raye

ok ni video promo die sebab video ori pengurusan dah delete... sebab deme kate lagu tu tak official lagi... pale buth la MPB!!! kome layan yang promo ni je k.... sape yang dapat dengar full vers pagi tadi memang untung laa.. (termasuk aku) hahahahehehehuhuhu


ok yang ni lirik die...

ANUGERAH SYAWAL
Salam Saudara
Selamat hari raya
takbir bergema 
syawal sudah pun tiba

sama sahaja 
miskin dan kaya
semua sama sahaja
Alhamdulillah Syukur pada yang esa

oooohhhooooo
uhhh uuuhhhh
selamat hari raya

tiba cahaya
hatiku keriangan
anugerah syawal seindah ramadan

oooh
indahnya hari raya...


Comments

Popular posts from this blog

GILA ISIM ITU BAHAYA.

Cerpen: Erti sebuah Ikatan

Dirogol JIN tanpa sedar.