nak buat duit lebih?? ini caranya....


selalu sangat kite merungut harga barang melambung tinggi.. selalu sangat kite bising, sebab tak cukup perbelanjaan.. ok kali ni aku nak tanya korang sape nak buat duit lebih.. kriteria die memang senang...

PART TIME JOB !! Berminat boleh PM@ADD Saya k !!!
- Boleh menaip(juz guna teknik copy&paste)
- Income harian RM50-RM150!!!
- x perlu kan pengalaman
- x perlu cari org
- Goyang kaki pon masyuk
- Masa bekerja fleksible
- Bersedia utk menjana pendapatan 


kalau ade yang berminat boleh cari aku kat page ni

ataupun klik link yang ni= PAK CIK KAYO 

3 link ni akan bantu korang tambah duit poket..


MUHASABAH DIRI PAGI NI... AMIK AURA POSITIF...
(pagi2 suka dengar 'celoteh nasihat' dr dato' hj fadzilah)
____________________________________
ANDA TAK BERJAYA??? MUNGKIN ADA YG TAK KENA.. MASALAH UTAMA ADALAH SIKAP, JGN ADA SIKAP INI JIKA MAHU BERJAYA:
1- INGKAR
* Ingkar pd Tuhan
* Ingkar pada mak ayah
* Ingkar pd pasangan (Suami/isteri)

2- JAHIL
* Jahil tntg ilmu prniagaan.

3- BODOH SOMBONG
* Berlagak - Berlagak pandai tapi apa pun tak tahu
* Degil - tak mahu ikut nasihat/tunjuk ajar dr 'majikan/ketua/rakan2 pasukn'

4- EGO
* Tak mahu mengaku kesilpan sndiri, tuding jari pd org lain

5- PENTING DIRI
* kedekut ilmu, tak ikhlas, ada agenda tersndiri

6- DENGKI
* sanggup tindas, jatuhkan org, burukkan nama 'org lain' utk kesnangan/jaga airmuka sndiri

7- TAK MAHU BERDIKARI
- Smua di anggpnya susah.. tak reti belajar, jgn asyik sebut susah jer, org lain mula dr bawah juga.. akal smua sama atas kita nk buka luas2 utk terima atau tidak. Jgn sengaja tunjukkan kelemahann.. bangkit la atas kaki sndiri...

8- TAKUT NAK REBUT PELUANG
- Ini takut itu takut.. jika jumpa peluang baik dgn konsep yg cantik. apa salahnya anda cuba? Anda tak cuba smpai bila2 anda di tahap yg sama tapi jangan la pula kalau dh tahu org nk terjun lombong, kita nk terjun sama. Carilah peluang bisnnes yg diyakini ramai dan menepati kehendak
-------------------------------------------
MAU BERJAYA???? Kwan la dgn mereka yg berjaya. Ikut cara mereka2 yg berjaya. Anda akan dpt tempias aura posiftif dr mereka. Yg berjaya ni sbb aura positif mereka di tahap yg tinggi. tak prnh ada ayat 'gagal' di mulut mereka. Jika gagal sekalipun mereka tak salah org lain n bangkit semula dgn cepat.

Comments

Inginkan pendapatan lebih tanpa modal?
Klikje link ni http://stayreward.com/index.php?share=16287
InsyaAllah xde ruginye..selamat mencube..

Popular posts from this blog

GILA ISIM ITU BAHAYA.

Cerpen: Erti sebuah Ikatan

Dirogol JIN tanpa sedar.